Doprava za 79 Kč. Při objednávce nad 2500 Kč doprava zdarma!

Pét Nat Sg 2024, NEPRAŠ & Co

Neohodnoceno

Objevte víno pocházející z certifikované organické vinice U Božích muk / Steinriegel. Po krátkém kvašení zrálo v dubovém sudu Doppelstuck o objemu 2 500 litrů, čímž získalo hloubku a komplexnost. Lahvováno od 20. 9. 2024 s obsahem zbytkového cukru 10,5 g/l, ideální pro ty, kteří ocení harmonii svěžesti a jemné sladkosti. Ponořte se do přírodního bohatství v každé sklence.

350 Kč 289,26 Kč bez DPH
Dostupnost: Skladem (>10 ks)
Kód: 1178
Pét Nat Sg 2024, NEPRAŠ & Co
Neohodnoceno
447 pet nat sg 2024
Bílé Bio CZ Cukr: Suché Bubliny

Detailní popis produktu

Popis produktu není dostupný

Doplňkové parametry

Kategorie: Víno
Hmotnost: 1 kg
Alkohol: 11,5%
Barva: Bílé
Cukr: Suché
Druh: Šumivé
Klasifikace: Moravské zemské
Oblast: Morava
Odrůda: Sauvignon blanc
Zbytkový cukr: 10,5 g/l
Země: Česká Republika
Ročník: 2024
Objem: 0,75l
Podoblast: Mikulovská
Víno: Bílé
Složení: Obsahuje siřičitany

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola

NEPRAŠ & Co.

jsme založili koncem roku 2012 a hned na jaře 2013 jsme vysadili v Pavlově nové vinice, což ale neznamená, že teprve tehdy jsme s vínem začali. Naše činnost zasahuje mnohem hlouběji do historie, a sice do roku 1999, kdy Radomír Nepraš založil vinařství Reisten a po celých 11 let byl autorem jeho vizí. Náš enolog a jeho syn Ondřej Veselý v Reistenu rovněž dlouhé roky působil, takže bylo na čem stavět.

NEPRAŠ & Co.

jsme založili koncem roku 2012 a hned na jaře 2013 jsme vysadili v Pavlově nové vinice, což ale neznamená, že teprve tehdy jsme s vínem začali. Naše činnost zasahuje mnohem hlouběji do historie, a sice do roku 1999, kdy Radomír Nepraš založil vinařství Reisten a po celých 11 let byl autorem jeho vizí. Náš enolog a jeho syn Ondřej Veselý v Reistenu rovněž dlouhé roky působil, takže bylo na čem stavět.

Při produkci vín pracujeme s jinou technologií, než je v současnosti u nás obvyklé: bílá vína v naší produkci kvasí a zrají zpravidla po dobu 11 měsíců až po naplnění do láhve v dřevěných sudech o objemu 2500, 1800 a 1200 l - prakticky od sklizně do další sklizně. To jim, kromě organického způsobu pěstování révy i zpracování vín, dává zcela jinou dimenzi. Vznikají tak vína harmonická, ve kterých vyniká jejich odrůdový charakter a buket. Vína jsou díky dlouhému zrání na sudu také velmi stabilní a v čase se velmi dobře rozvíjí.

Vinařská oblast: Morava
Vinařská podoblast: Mikulovská
založeno: 2012