Doprava po celé ČR od 2 500 Kč s dopravou zdarma.

P.A.N. 2022, Jaroslav Osička

Neohodnoceno

Svěží červené víno kombinující odrůdy Pinot Noir, André a Modrý Portugal, pocházející z Velkých Bílovic. Toto lehké a šťavnaté víno zrálo částečně v dubových sudech a částečně v nerezových tancích, což mu dodává jemné tóny borůvek, třešní a ostružin. Ročník 2022 je vyvážený a velmi pitelný. Vína Jaroslava Osičky jsou známá svým potenciálem pro archivaci i okamžitou pitelností. Lahvováno bez filtrace a s minimálním množstvím SO2, doporučuje se podávat při nižší teplotě pro nejlepší zážitek.
360 Kč 297,52 Kč bez DPH
Dostupnost: Skladem
Kód: 180
P.A.N. 2022, Jaroslav Osička
Neohodnoceno
pan 2
Červené Naturální CZ Cukr: Suché

Detailní popis produktu

Popis produktu není dostupný

Doplňkové parametry

Kategorie: Víno
Hmotnost: 1 kg
Alkohol: 14.0%
Barva: Červené
Cukr: Suché
Druh: Tiché
Kyseliny: 5,5 g/l
Oblast: Morava
Odrůda: Pinot Noir, André, Blauer Portugieser
Vlastnost: Naturální
Země: Česká Republika
Ročník: 2022
Objem: 0,75l
Složení: Obsahuje siřičitany
Podoblast: Velkopavlovická
Víno: Červené

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Jaroslav Osička

Vinařství Jaroslav Osička – Přírodně kvašená vína z Velkých Bílovic

Rodinné vinařství Osička se nachází ve Velkých Bílovicích a zabývá se výrobou autentických vín v souladu s přírodou na ploše o rozloze 3 hektarů vinic. Vína, která jsou vyráběna zdejším vinařství, předně vznikají v organické režimu, a to bez použití herbicidů, ani jiných pesticidních látek. Hlavním cílem je zvyšování biodiverzity a úsilí končí až vznikem spontánně vykvašeným vínem v plné autentické podobě. V masivních dřevěných dubech dochází k jeho zrání, a to s částečnou macerací bobulí bez konzervace oxidem siřičitým.

Jaroslav Osička

Vinařství Jaroslav Osička – Přírodně kvašená vína z Velkých Bílovic

Rodinné vinařství Osička se nachází ve Velkých Bílovicích a zabývá se výrobou autentických vín v souladu s přírodou na ploše o rozloze 3 hektarů vinic. Vína, která jsou vyráběna zdejším vinařství, předně vznikají v organické režimu, a to bez použití herbicidů, ani jiných pesticidních látek. Hlavním cílem je zvyšování biodiverzity a úsilí končí až vznikem spontánně vykvašeným vínem v plné autentické podobě. V masivních dřevěných dubech dochází k jeho zrání, a to s částečnou macerací bobulí bez konzervace oxidem siřičitým.

Vinařská oblast: Morava
Vinařská podoblast: Velkopavlovická
ha vinic 3
tisíc lahví ročně 5
založeno