Doprava po celé ČR od 2 500 Kč s dopravou zdarma.

Ryšák, Jaroslav Osička

Neohodnoceno

Na Moravě se termín "ryšák" používá pro vína, která vznikají kombinací bílých a modrých odrůd. Tato vína mají jedinečný charakter, který se může pohybovat od červené přes oranžovou až po růžovou, jak je tomu u vína Jaroslava Osičky. Základem je fermentace a krátká macerace odrůd Pinot Noir a Pinot Gris. Vína mají plnou ovocnou chuť s tóny červeného rybízu a třešní.

360 Kč 297,52 Kč bez DPH
Dostupnost: Skladem
Kód: 174
Ryšák, Jaroslav Osička
Neohodnoceno
rysak 2
Bílé Naturální CZ Cukr: Suché

Detailní popis produktu

Popis produktu není dostupný

Doplňkové parametry

Kategorie: Víno
Hmotnost: 1 kg
Alkohol: 13.5%
Barva: Bílé
Cukr: Suché
Druh: Tiché
Kyseliny: 5,2 g/l
Oblast: Morava
Odrůda: Pinot Gris, Pinot Noir, Blaufränkisch, Zweigelt
Vlastnost: Naturální
Země: Česká Republika
Ročník: 2021
Objem: 0,75l
Složení: Obsahuje siřičitany
Podoblast: Velkopavlovická
Víno: Bílé

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Jaroslav Osička

Vinařství Jaroslav Osička – Přírodně kvašená vína z Velkých Bílovic

Rodinné vinařství Osička se nachází ve Velkých Bílovicích a zabývá se výrobou autentických vín v souladu s přírodou na ploše o rozloze 3 hektarů vinic. Vína, která jsou vyráběna zdejším vinařství, předně vznikají v organické režimu, a to bez použití herbicidů, ani jiných pesticidních látek. Hlavním cílem je zvyšování biodiverzity a úsilí končí až vznikem spontánně vykvašeným vínem v plné autentické podobě. V masivních dřevěných dubech dochází k jeho zrání, a to s částečnou macerací bobulí bez konzervace oxidem siřičitým.

Jaroslav Osička

Vinařství Jaroslav Osička – Přírodně kvašená vína z Velkých Bílovic

Rodinné vinařství Osička se nachází ve Velkých Bílovicích a zabývá se výrobou autentických vín v souladu s přírodou na ploše o rozloze 3 hektarů vinic. Vína, která jsou vyráběna zdejším vinařství, předně vznikají v organické režimu, a to bez použití herbicidů, ani jiných pesticidních látek. Hlavním cílem je zvyšování biodiverzity a úsilí končí až vznikem spontánně vykvašeným vínem v plné autentické podobě. V masivních dřevěných dubech dochází k jeho zrání, a to s částečnou macerací bobulí bez konzervace oxidem siřičitým.

Vinařská oblast: Morava
Vinařská podoblast: Velkopavlovická
ha vinic 3
tisíc lahví ročně 5
založeno