Vyrobeno z odrůdy Pinot Gris (Rulandské šedé), která nabízí komplexní chuť plnou zralého ovoce, medu a jemných kořenitých tónů. Víno z vinařství Jaroslav Osička je skvělou volbou pro milovníky suchých a harmonických bílých vín. Díky pečlivé výrobě a zrání má víno plný a vyvážený charakter. Podávejte při teplotě 10–12 °C. Skvěle se hodí k rybám, drůbeži nebo krémovým těstovinám.
Detailní popis produktu
Popis produktu není dostupný
Doplňkové parametry
| Kategorie: | Víno | 
|---|---|
| Hmotnost: | 1 kg | 
| Alkohol: | 13.0% | 
| Barva: | Bílé | 
| Cukr: | Suché | 
| Druh: | Tiché | 
| Kyseliny: | 6,2 g/l | 
| Oblast: | Morava | 
| Odrůda: | Pinot Gris | 
| Vlastnost: | Naturální | 
| Země: | Česká Republika | 
| Ročník: | 2021 | 
| Objem: | 0,75l | 
| Složení: | Obsahuje siřičitany | 
| Podoblast: | Velkopavlovická | 
| Víno: | Bílé | 
Diskuze
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Jaroslav Osička
Vinařství Jaroslav Osička – Přírodně kvašená vína z Velkých Bílovic
Rodinné vinařství Osička se nachází ve Velkých Bílovicích a zabývá se výrobou autentických vín v souladu s přírodou na ploše o rozloze 3 hektarů vinic. Vína, která jsou vyráběna zdejším vinařství, předně vznikají v organické režimu, a to bez použití herbicidů, ani jiných pesticidních látek. Hlavním cílem je zvyšování biodiverzity a úsilí končí až vznikem spontánně vykvašeným vínem v plné autentické podobě. V masivních dřevěných dubech dochází k jeho zrání, a to s částečnou macerací bobulí bez konzervace oxidem siřičitým.
Jaroslav Osička
Vinařství Jaroslav Osička – Přírodně kvašená vína z Velkých Bílovic
Rodinné vinařství Osička se nachází ve Velkých Bílovicích a zabývá se výrobou autentických vín v souladu s přírodou na ploše o rozloze 3 hektarů vinic. Vína, která jsou vyráběna zdejším vinařství, předně vznikají v organické režimu, a to bez použití herbicidů, ani jiných pesticidních látek. Hlavním cílem je zvyšování biodiverzity a úsilí končí až vznikem spontánně vykvašeným vínem v plné autentické podobě. V masivních dřevěných dubech dochází k jeho zrání, a to s částečnou macerací bobulí bez konzervace oxidem siřičitým.


