Doprava za 79 Kč. Při objednávce nad 2500 Kč doprava zdarma!

Pinot Gris 2020, Jaroslav Osička

Neohodnoceno

Vyrobeno z odrůdy Pinot Gris (Rulandské šedé), která nabízí komplexní chuť plnou zralého ovoce, medu a jemných kořenitých tónů. Víno z vinařství Jaroslav Osička je skvělou volbou pro milovníky suchých a harmonických bílých vín. Díky pečlivé výrobě a zrání má víno plný a vyvážený charakter. Podávejte při teplotě 10–12 °C. Skvěle se hodí k rybám, drůbeži nebo krémovým těstovinám.

480 Kč 396,69 Kč bez DPH
Dostupnost: Skladem (8 ks)
Kód: 171
Pinot Gris 2020, Jaroslav Osička
Neohodnoceno
pinotgris 2
Bílé Naturální CZ Cukr: Suché

Detailní popis produktu

Popis produktu není dostupný

Doplňkové parametry

Kategorie: Víno
Hmotnost: 1 kg
Alkohol: 13.0%
Barva: Bílé
Cukr: Suché
Druh: Tiché
Kyseliny: 6,2 g/l
Oblast: Morava
Odrůda: Pinot Gris
Vlastnost: Naturální
Země: Česká Republika
Ročník: 2021
Objem: 0,75l
Složení: Obsahuje siřičitany
Podoblast: Velkopavlovická
Víno: Bílé

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Jaroslav Osička

Vinařství Jaroslav Osička – Přírodně kvašená vína z Velkých Bílovic

Rodinné vinařství Osička se nachází ve Velkých Bílovicích a zabývá se výrobou autentických vín v souladu s přírodou na ploše o rozloze 3 hektarů vinic. Vína, která jsou vyráběna zdejším vinařství, předně vznikají v organické režimu, a to bez použití herbicidů, ani jiných pesticidních látek. Hlavním cílem je zvyšování biodiverzity a úsilí končí až vznikem spontánně vykvašeným vínem v plné autentické podobě. V masivních dřevěných dubech dochází k jeho zrání, a to s částečnou macerací bobulí bez konzervace oxidem siřičitým.

Jaroslav Osička

Vinařství Jaroslav Osička – Přírodně kvašená vína z Velkých Bílovic

Rodinné vinařství Osička se nachází ve Velkých Bílovicích a zabývá se výrobou autentických vín v souladu s přírodou na ploše o rozloze 3 hektarů vinic. Vína, která jsou vyráběna zdejším vinařství, předně vznikají v organické režimu, a to bez použití herbicidů, ani jiných pesticidních látek. Hlavním cílem je zvyšování biodiverzity a úsilí končí až vznikem spontánně vykvašeným vínem v plné autentické podobě. V masivních dřevěných dubech dochází k jeho zrání, a to s částečnou macerací bobulí bez konzervace oxidem siřičitým.

Vinařská oblast: Morava
Vinařská podoblast: Velkopavlovická
ha vinic 3
tisíc lahví ročně 5
založeno