Doprava po celé ČR od 2 500 Kč s dopravou zdarma.

Moravian Rhapsody 2022, Jaroslav Osička

Neohodnoceno

Objevte jedinečné moravské cuvée spojující Riesling, Pinot Gris, Müller Thurgau a Neuburské, které zrálo v akátových a dubových sudech. Toto víno z ekologických vinic kolem Velkých Bílovic je svěží a energické s bohatými ovocnými tóny. Jeho komplexní chuť a nefiltrace podtrhují přirozenou autenticitu. Ideální pro každodenní popíjení, toto cuvée ukazuje výjimečnost moravských naturálních vín. Vyzkoušejte harmonii a osobitost tohoto výjimečného vína.

320 Kč 264,46 Kč bez DPH
Dostupnost: Skladem
Kód: 177
Moravian Rhapsody 2022, Jaroslav Osička
Neohodnoceno
moravian rhapsody 2
Bílé Naturální CZ Cukr: Suché

Detailní popis produktu

Popis produktu není dostupný

Doplňkové parametry

Kategorie: Víno
Hmotnost: 1 kg
Alkohol: 13.0%
Barva: Bílé
Cukr: Suché
Druh: Tiché
Kyseliny: 6,9 g/l
Oblast: Morava
Odrůda: Rheinriesling, Pinot Gris, Müller Thurgau, Neuburger
Vlastnost: Naturální
Země: Česká Republika
Ročník: 2022
Objem: 0,75l
Složení: Obsahuje siřičitany
Podoblast: Velkopavlovická
Víno: Bílé

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Jaroslav Osička

Vinařství Jaroslav Osička – Přírodně kvašená vína z Velkých Bílovic

Rodinné vinařství Osička se nachází ve Velkých Bílovicích a zabývá se výrobou autentických vín v souladu s přírodou na ploše o rozloze 3 hektarů vinic. Vína, která jsou vyráběna zdejším vinařství, předně vznikají v organické režimu, a to bez použití herbicidů, ani jiných pesticidních látek. Hlavním cílem je zvyšování biodiverzity a úsilí končí až vznikem spontánně vykvašeným vínem v plné autentické podobě. V masivních dřevěných dubech dochází k jeho zrání, a to s částečnou macerací bobulí bez konzervace oxidem siřičitým.

Jaroslav Osička

Vinařství Jaroslav Osička – Přírodně kvašená vína z Velkých Bílovic

Rodinné vinařství Osička se nachází ve Velkých Bílovicích a zabývá se výrobou autentických vín v souladu s přírodou na ploše o rozloze 3 hektarů vinic. Vína, která jsou vyráběna zdejším vinařství, předně vznikají v organické režimu, a to bez použití herbicidů, ani jiných pesticidních látek. Hlavním cílem je zvyšování biodiverzity a úsilí končí až vznikem spontánně vykvašeným vínem v plné autentické podobě. V masivních dřevěných dubech dochází k jeho zrání, a to s částečnou macerací bobulí bez konzervace oxidem siřičitým.

Vinařská oblast: Morava
Vinařská podoblast: Velkopavlovická
ha vinic 3
tisíc lahví ročně 5
založeno